Het verhaal van Bakkerij Jansen

Het is november 1923, Herman Jansen en Wilhelmina Jansen-Willems openen een bakkerij aan de Esweg in Den Ham. Het was vanaf het begin hard werken. Hard werken om brood op de plank te krijgen en zorgen dat het verkocht werd.  Het bleef niet alleen bij de winkel. Herman en Wilhelmina besloten om ook brood en andere levensmiddelen te bezorgen bij hun klanten. Zo wisten na verloop van tijd de klanten hun weg te vinden naar de winkel aan de Esweg.

Er werden twee zonen geboren; Hendrik Jan en Gait. Twee kerngezonde zonen. Ook met de winkel gaat het goed. De klantenkring groeit hard. Vanwege deze vraag werd er in 1948 besloten om een stuk bij de bakkerij aan te bouwen. Zoon Hendrik Jan besluit, samen met zijn vrouw Zwaantje, om de zaak van zijn ouders over te nemen.

Hendrik Jan en Zwaantje worden verblijd met de geboorte van een zoon en dochter, Herman en Willie. Tijdens deze periode groeit de bakkerij en winkel gestaag door. In 1968 wordt besloten om de winkel te vergroten. In 1981 komt zoon Herman in het bedrijf samen met moeder Zwaantje wordt het bedrijf gerund.

Herman is getrouwd met Dini Zwiers ook zij kregen 2 kinderen Henrico en Bart. Toen Henrico had aangegeven ook bakker te willen worden werd in 1998 de bakkerij op nieuw in gericht en een paar jaar later werd ook de banket bakkerij aangepakt. Dit alles om zo voorbereidt te zijn op de toekomst.

In 2013 kwam Henrico die inmiddels was getrouwd met Rianne Veurink in de zaak als opvolger van Zwaantje.
ook in het huwelijk van Henrico en Rianne zijn twee kinderen geboren; Bas en Jeroen.

Dus wie weet staat de volgende generatie weer klaar!